Hanneke Woerdeman
13 februari 2011 @ 21:54:33 - <hannekewoerdeman*dag e-mailadresjatters*zonnet.nl> - www.schervenenverven.nl

Wat een bijzonder werk! Met garen genaaid allemaal. Prachtig. Ook je schilderijen. Er zit zoveel in..
Ingrid van Roozendaal
30 maart 2010 @ 16:48:50 - <ivanroozendaal*dag e-mailadresjatters*hotmail.com>

Hoi Annelies,
Ik zag je laatst bij het Duvelhok en ik dacht: ik zal eens googlen omdat ik weet dat je met schilderen bezig bent. Mooi werk heb je op je site staan. De ontwikkeling van olieverf naar garen en papier is verrassend. Ik vind beide technieken mooi! Het draadwerk wel heel eigen, prachtig. Ik ben ook in Arendonk bezig, zou graag eens in je atelier komen kijken als dat mag.
Groeten, Ingrid van Roozendaal
Wies du Bois
18 augustus 2008 @ 13:52:19

Mooi werk !!
Wies
eli lopez
19 september 2007 @ 19:17:33 - <lopezautomatic*dag e-mailadresjatters*gmail.com>

Hello Annelies, this is a message from Catalonia
We are the Lopez sisters, from Barcelona.
Congratulations for your paintings and drawings!!!
Best regards to all of you.
Eli, Merche and Bea.
trudy van thiel
24 augustus 2007 @ 20:16:31 - <ttiel*dag e-mailadresjatters*xs4all.nl>

hoi annelies voordat Anja vertrok gaf ze me je kaartje en nu heb ik zojuist je werk bewonderd. Wat spannend, ik ben onder de indruk, mooi ook. Jij hebt je weg gevonden, leuk is dat. Als Anja terug is in oktober vind ik het gezellig om iets af te spreken met z'n drieen, gezellig eten. Groetjes Trudy   :-)
viory
01 augustus 2007 @ 21:27:06 - <viorys*dag e-mailadresjatters*gmail.com>

wat is je werk veranderd annelies! en hoe aangrijpend blijft het. het brandt nog steeds direct een indruk in je geheugen. erg mooi.
gefeliciteerd ook met de mooie nieuwe site.
viory
alexander
07 juli 2007 @ 04:10:39 - http://altned.nl/alex

mooi werk
Jan Oostelbos
28 juni 2007 @ 08:31:39 - <j.oostelbos*dag e-mailadresjatters*wxs.nl>

Beste Annelies,
Proficiat met je mooi opgezette website en vooral met de mooie inhoud ervan. Ik moet zeggen dat je werk me intrigeert. Het boeit me, omdat er voor mij een sfeer van deernis en melancholie hangt om al die prototypen van mensen, die op je doeken verstard zijn tot stillevens. Dat geldt zowel voor je olieverfschilderijen als voor je 'draadwerk'. Ik ben benieuwd wat je originaliteit nog meer zal opleveren in de toekomst. In ieder geval alle succes!!
Jan
Joop en Clara
23 juni 2007 @ 10:48:01

Proficiat met je diploma van de Tekenacademie.
drs. jan-piet zondervan
08 maart 2007 @ 19:43:27 - <jan-piet.zondervan*dag e-mailadresjatters*xs4all.nl> - drs. j-p z. en genodigden

hierop was ik nauwelijks voorbereid, annelies, zoveel gedeelde inzichten in wat allemaal 's mensen eigen is - sommige van je werken zou ik wel altijd om me heen willen hebben vanwege de verpakte warmte - andere juist niet, omdat door de (dan vaak fellere) kleuren héén grote leegte voelbaar was.
van thony hoorde ik dat je dochter binnenkort een nieuwe website ging maken, met heel veel nieuw en heel ander werk - ik ben erg benieuwd.
Manuel Godefrooy
Utrecht - 26 december 2006 @ 00:00:43 - <manu-de-rooie*dag e-mailadresjatters*xs4all.nl>

Ik ben geïnteresseerd in alles wat met film te maken heeft. Jij liet in een artikel optekenen dat je jouw inspiratie ook uit films (en tv-series) haalt. In veel van je schilderijen vind ik de penvoering van de cameraman (in dit geval -vrouw) terug. Schitterend.
Pintor Murales
Houten - 17 november 2006 @ 08:39:12 - <pinturas*dag e-mailadresjatters*bolivia.net>

Het is een tijdje stil op deze website, maar waarom, begrijp ik helemaal niet. Zoveel mooie schilderingen, niet allemaal, wel heel veel. Ben nieuwsgierig naar nieuwe.
Esther de Swart
Grunninge - 23 mei 2006 @ 23:10:05 - <esther.de.swart*dag e-mailadresjatters*xs4all.nl>

Wat een spannend en suggestief werk allemaal!!
Een klein vraagje echter. Heb je sinds 2003 niet meer geschilderd of is het er niet van gekomen om de website bij te werken. Allebei jammer.
Vincent de Roodere
Nijmegen - 15 mei 2006 @ 17:35:52 - <cautxu-mes-roix*dag e-mailadresjatters*tangositges.com>

Een van de medewerkers aan onze tangosalon was een paar jaar geleden in Den Haag naar uw expositie geweest en had daar enkele fraaie werken gezien die niet zouden misstaan aan de muren van onze danszaal. Aangezien we nu de financiële rek hebben om wat aan te schaffen, heb ik (met hem) uw website bekeken. Een van de schilderijen (02-25) was iemand anders ook al opgevallen, een tweede zag hij niet terug, dus dat zal ook wel verkocht zijn. Over de beide andere doeken neem ik een dezer dagen rechtstreeks contact met u op.
Jan Oostelbos
Arnhem - 30 maart 2006 @ 09:33:09 - <j.oostelbos*dag e-mailadresjatters*wxs.nl>

Annelies,
Eigenlijk de website van thony bezoekend, zocht ik ook die van jou op.
En ik kom WEER onder de indruk van je mooie werk. Hoe moet ik het noemen? Impressionistisch 'après la lettre'? Kan me eigenlijk niet schelen hoe het heten moet. Het spreekt me erg aan. Dat wilde ik maar even zeggen. Heel veel groeten.
Otto Nagel
Antwerpen - 22 januari 2006 @ 14:41:17 - <info*dag e-mailadresjatters*onagel.be>

Op zoek naar Kunst landde ik ooit op deze site. Het duurde lang voor ik verder vloog. Maar niet dan na uw pagina's aan mijn Favorieten te hechten. Tot kortelings nog eens, Otto.
Harry op den Camp
Tilburg - 10 januari 2006 @ 16:17:41 - <hodc*dag e-mailadresjatters*mac.com> - hodc/PhotoAlbum5.html

Beste Annelies,
Wat mij als eerste trof is het licht in je werk. Dat bepaalt zo de sfeer, denk ik.
Je verstaat de kunst een atmosfeer op te roepen die zo eigen is. Ik was even in de wereld van het geschilderde. Dank je wel voor deze uitstap.

met vriendelijke groet, Harry op den Camp
rAccou
België - 18 mei 2005 @ 12:27:55 - <raccou*dag e-mailadresjatters*gmail.com> - www.fotolog.net/raccou

Erg indrukwekkend werk...
Hou erg van figuratief schilderen (bv. Michaël Borremans, Tuymans, Freud, je kent ze wel :)
Coole stijl heb je!
groeten!
Gabrielle Struijk
Rijswijk (ZH) Nederland - 20 mei 2004 @ 09:55:35 - <gpstruijk*dag e-mailadresjatters*zonnet.nl> - gabriellestruijk

Wat een mooie en handige site! En vooral hele bijzondere schilderijen. Ik vond het erg leuk ze te bekijken! En zal zeker nog eens terugkomen!
Vr. groet, Gabrielle Struijk
Alex van Berkel
nederland - 18 januari 2004 @ 16:50:24 - <alex_van_Berkel*dag e-mailadresjatters*hotmail.com> - www.altned.nl/alex

mooi werk wow
Ton Rosenberg
Tilburg - 16 januari 2004 @ 19:58:09 - <ton rosenberg*dag e-mailadresjatters*hetnet.nl>

Annelies, enige tijd geleden vernam ik via de affiche voor je raam van je expositie in Groningen. Ik wist helemaal niet dat je schildert! Vandaag vertelde Violette over je website die ik net dus bezocht. Hoewel ik niet zoveel heb met kunst vind ik je werk wel mooi (ben wel steeds aan 't "scherpstellen").
Groeten, Ton.

PS: Peter, je fiets is/wordt heel mooi.
Martijn
Nederland - 15 januari 2004 @ 10:00:40 - <martijn*dag e-mailadresjatters*dda.nl> - www.dda.nl

Je hebt je site zo geprogrammeerd / laten programmeren, dat mijn 'Terug'-knop in mijn browser niet werkt. Dat is erg storend en het maakt me zeker niet tot een tevreden bezoeker van je site...
Verder vind ik je schilderijen wel erg mooi; dat maakt wat goed. ;-)

hoi martijn, deze website is gemaakt om in alle browsers 'n goed beeld op te leveren, niet alleen in die van microsoft; daarbij hou ik me aan W3C-afspraken; overigens werkt de terugknop bij mij wel in alle geteste browsers (netscape 7.01 / 4.79 - msIE 5.5 / 6.0 - kameleon 0.6 - mozilla 1.3b / 1.5 - opera 7.0 - phoenix 0.3)
thony (webmaster)
albert
nl - 26 september 2003 @ 11:43:50 - <fam.bull*dag e-mailadresjatters*home.nl> - www.ogham.nl

Dag Annelies,
het heeft even geduurd voordat ik reageerde. ik was een beetje bang om in clichés te vervallen in een reactie op je werk. mijn verwachtingen (door de verhalen van Otto) zijn overtroffen. ik ben erg onder de indruk van je werk. Opvallend is de ontwikkeling die je doormaakt, als je werk van voor 2001 vergelijkt met het werk van dit jaar. nu heb ik de schilderijen alleen nog maar op je website bekeken, maar kom zeker naar een van je exposities.
groet, albert
viory
Den Haag - 22 augustus 2003 @ 17:57:36 - <viory*dag e-mailadresjatters*tapioca.com> - gezichten van de maatschappij

tjonge annelies. ook je laatste werk is weer erg sterk. sterker nog, ik ga me er steeds onbehaaglijker bij voelen. vooral bij de werken waarbij je schemerachtige kleuren gebruikt...
over de site... ongelooflijk hoe thony met verschillende onderwerpen en doelen zo helder en to the point kan zijn, of het nou voor een debatcentrum is, voor een dansgezelschap of hier voor jouw digitale exporuimte. ook dit is weer perfecte communicatie.
succes en plezier met schilderen en fijn om te zien dat je binnenkort weer een expositie hebt.
'you go girl'!
groetjes, viory
Fred en Renée de Graaff
Leeuwarden - 20 augustus 2003 @ 23:25:55 - <fren_d_graaff*dag e-mailadresjatters*zonnet.nl>

Wat een heerlijk rustige site, duidelijk gestructureerd, zeer bezoekersvriendelijk. Goed, dat over de vorm, nu nog even over de inhoud: we waarderen de keuze om de werken niet te titelen, omdat dat de aandacht een bepaalde kant opstuurt. De helderheid van de zeg-maar-poppen-op-schaal spat van het scherm, maar we voelen, herkennen meer bij de levende mensen, lijden, verdriet, vreugde, opgeslotenheid, concentratie, allemaal treffend vastgelegd.
Overigens, mijn vrouw vroeg zich af, of het portret op de eerste pagina een zelfportret was, want verder krijgen we op de website niet veel informatie over de persoon van de schilderes.
Met vriendelijke groeten, en wellicht tot (toevallig) ziens in Groningen, Fred en Renée
Cass H.M. van Oers
Tilburg - 27 juni 2003 @ 11:45:31 - <cass*dag e-mailadresjatters*ifs-debiteurenbeheer.nl> - ifs-debiteurenbeheer

Het kernwoord is: bijzonder. Er gaat een hele aparte sfeer uit van het werk welke door mij als warm wordt ervaren. Ik blijf deze site nog wel enige tijd bezoeken en ben zeker geïnteresseerd in nieuw werk. 
maaike oerlemans
goirle, nederland - 21 juni 2003 @ 19:36:55 - <oerlemansmaaike*dag e-mailadresjatters*hotmail.com>

hoi, nadine had gezegd dat ik even op deze site moest kijken, dus dat heb ik gedaan. Ik vind de schilderijen echt mooi! (en de site natuurlijk ook) groetjes van Maaike (vriendin van Nadine)
Nadine
Tilburg, Nederland - 19 juni 2003 @ 14:16:01 - <pierwurmp*dag e-mailadresjatters*hotmail.com>

Kort maar krachtig het is PRACHTIG !!
cisquet
castricum, nederland - 14 juni 2003 @ 23:52:46 - <cisquet*dag e-mailadresjatters*xs4all.nl> - dwarslezer

Nette site (geen irritante banners en flitsende animaties), waarbij tenminste het belangrijke écht alle aandacht krijgt. En, eh... mooie kunstwerken, natuurlijk, maar dat had ik je al eerder verteld!